De ce scutecele cu buzunar cu o marime?


Urmareste TrendyNappy pe Facebook, Instagram si YouTube.


Exista foarte multe tipuri de scutece: cover, fitted, protectie lana, AIO, AI2, hibrid si scutec cu buzunar. Cu diferite marimi: cu mai multe marimi (S, M, L) sau cu o singura marime (marimile se seteaza cu capse). Exista si foarte multe optiuni de inserturi: muselina, absorbant, prefold in diferite marimi, grosimi, forme si tipuri de materiale. Am decis sa facem lucrurile foarte simplu si usor de invatat de catre oricine in maxim o ora, si de aceea am ales sa comercializam numai tipul de scutec care este cel mai popular pe tot globul si pe care-l iubim si noi. Si scutecele de unica folosinta au un singur tip, nu? Scutecele cu buzunar sunt cei mai practici dar si cei mai complexi in acelasi timp. Pot fi folosite de oricine chiar si daca nu este atat de indemanatic sau daca e incepator. La fel si curatarea lor e foarte usoara, petele din aceste scutece pot fi scoase chiar si cu apa rece extrem de usor. Nu toate scutecele sunt la fel.

In scutecele cu buzunar se pot insera inserturile mult mai stabil care nu se misca daca copilul nu sta locului sau daca il scapi scutecul din mana in timp ce incerci sa schimbi. In cazul coverurilor, hibridului si AIO-urilor e nevoie de o rearanjare a umpluturii.

Scutecele cu buzunar pot fi folosite ca si cover, dar coverurile nu pot fi folosite ca si scutece cu buzunar.

Daca bebe este inscris la cresa, gradinita o sa ai nevoie de un scutec care seamana cel mai mult cu scutecele de unica folosinta ca sa nu-i ingreunezi treaba bonei. Acelasi principiu e valabil cand suntem la bunici, la prieteni si nu noi schimbam scutecul.

Scutecele cu buzunar sunt mult mai comozi si fac un bagaj mult mai mic pe fundulet decat scutecele fitted fiindca insertul nu vine pe toata suprafata scutecului, ci numai acolo unde e nevoie de absorbtie, cum este si in cazul scutecelor de unica folosinta. In plus scutecele cu buzunar vor fi buni mai mult timp fiindca nu pierd mai multi centimetri la sold din cauza grosimii.

Scutecele cu buzunar se spala dupa fiecare purtare si sunt mult mai igienici decat protectia lana care se spala lunar. Igiena e pe primul loc.

La scutecele cu buzunar n-o sa intampini probleme de incompatibilitate intre partea interioara si exterioara a scutecului asa cum se poate intampla la scutecele AI2 si hibrid.

In scutecele cu buzunar poti insera orice fel de combinatie de inserturi, dar in AIO nu. In AIO sunt cusute inserturile, nu pot fi scoase si inlocuite.

Scutecele cu buzunar au in interior un strat protector (materialul buzunarului) care lasa pielea bebelusului uscat. Nici un alt tip de scutec nu are astfel de material in compozitie. Separat poti sa inserezi tu o bucatica din acest material, sau poti sa cumperi inserturi care au un strat din acest material. Bucatelele introduse separat nu intotdeauna stau nemiscate si intinse.

Scutecele cu buzunar sunt singurele scutece textile care pot fi folosite si ca si scutece pentru inot. Celelalte modele nu au interior textil care sa impiedice lipirea pielii bebelusului de partea laminata. Sunt comode si nu lasa bucatelele de scaun sa iasa in apa, fiindca se lipesc de materialul buzunarului. In scutecele de inot nu se pun inserturi.

Fiindca un set de scutece lavabile costa in jur de 2.000lei, nu ar fi prea bine sa nu ne tina 3 ani, de aceea e important ca acest scutec sa fie reglabil. Exista scutece care sunt ca hainele si trebuie schimbate daca nu mai sunt buni ca si marime. La aceste scutece S-ul e bun aprox 2 luni, M-ul aprox 6 luni, L-ul aprox 2 ani. Parerea mea e ca daca aceste 3 marimi pot fi obtinute la un singur produs, atunci eu il vreau. Pentru mine nici macar un minut nu a fost optiune sa cheltui pentru scutec 3x2.000lei daca nu e necesar si sa stau ore intregi la cautat de produse noi. Daca si tu gandesti la fel, atunci esti la locul potrivit.

Si legat de inserturi, am ales sa iti dam cele mai comode optiuni, din materiale usor de curatate si cu putere de absorbtie ridicata, special concepute pentru scutece, ce se pot combina dupa nevoi. Iti dam "reteta", iti dam cifre concrete la cat lichid baut cate inserturi si ce tipuri sa folosesti. Si nu numai puterea mare de absorbtie este importanta, ci si marimea pachetului pe fundulet. Trebuie obtinut cea mai optima combinatie si cel mai mic pachet.